fbpx

Joan Laporta og Victor Font raser mod Bartomeu

FCBARCELONA.DK - 16.08.20

// Bartomeu // Joan Laporta // Font


To af de mulige kandidater til præsidentposten i Barca, Joan Laporta og Victor Font, er hårde i deres kritik af præsident Josep Maria Bartomeu og hans ledelse, efter den massive skuffelse mod Bayern München.

Efter 8-2 lussingen var Bartomeu ude at forsikre om, at der bliver taget drastiske beslutninger i klubben, men det giver Joan Laporta ikke meget for. 'Efter dette smertefulde nederlag, er udtalelserne fra præsident Bartomeu endnu en gang et tegn på fejhed og uduelighed. Inkompetencen hos ham og hans bestyrelse gør dem uegnede til at tage flere beslutninger om Barcas fremtid' var svadaen fra den tidligere præsident for Barca, der nu drømmer om en ny periode i spidsen for klubben.

Victor Font lagde heller ikke fingre i mellem i sin kritik. 'Der har været for mange år med tristhed og pinligheder, men i aften er der kun ét ord der passer og det er pinligt. Vi må ikke trække pinen længere ud og miste kostbar tid. Bartomeu bør gå af så hurtigt som muligt, så vi kan rekonstruere klubben og få håbet tilbage' kom det fra ham.

Der er næppe tvivl om, at såvel Laporta og Font nu intensiverer sine aktiviteter, for at blive kørt i stilling som præsidentkandidater.

.:FORSIDE:.