fbpx

Joan Laporta: 'Vi har reddet Barca fra ruin'

FCBARCELONA.DK - 13.06.24

 


Præsident Joan Laporta var på talerstolen i går foran en gruppe medlemmer og her gav han en opdatering på klubbens tilstand. Her var det en optimisk Laporta der forsikrede om, at klubben har det godt efter en svær tid.

'Vi er ved enden af en ørkenvandring. Denne sæson lukker vi regnskabet med et overskud for første gang siden 2017. Da vi kom til i 2021, skulle vi redde klubben og vi har reddet den fra ruin. Nu er vi gang med en rekuperation. Klubben har igen et godt helbred' lød det fra ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi er i gang med at genrejse økonomien, på så kort tid som muligt, og uden at risikere klubbens fremtid eller vores ejermodel. Så længe jeg har æren af at lede klubben, vil Barca altid tilhøre sine medlemmer' fastlog han.

Han kom også med en tak til Xavi. 'Vi skylder Xavi en tak, for han overtog holdet på et meget svært tidspunkt. Han vandt et historisk mesterskab og en fantastisk Supercup. Deruover har han ført en række unge spillere fra La Masia op til førsteholdet. De kommer helt sikkert til at vinde mange trofæet' sagde præsidenten, der også satte ord på fyringen af Xavi og ansættelsen af Hansi Flick.

'Vi tog beslutningen fordi vi følte, at holdet havde brug for nye impulser. Vi valgte at satse på en erfaren, dygtig og ansvarlig træner' afsluttede Laporta.

laporta12F

// Joan Laporta
.:FORSIDE:.