fbpx

Journalist: Barca har modtaget to store bud på Abde

Peter Vyff - 25.05.23

// Abdessamad Ezzalzouli

Ingen ved fortsat, hvordan fremtiden ser ud for Abde Ezzalzouli, som efter sommerferien er tilbage på Camp Nou. Ledelsen har dog angiveligt modtaget to store bud på kantspilleren, som eftersigende skulle komme fra Premier League.

Der har været flere modstridende meldinger om Abde, som på nuværende tidspunkt er udlejet til Osasuna. Landsholdsfløjen forventes af flere at blive inddraget i førsteholdstruppen på Camp Nou, hvor han får muligheden for at imponere Xavi, sandsynligvis i fraværet af Ansu Fati og Ferran Torres, som ledelsen angiveligt ønsker at tage afsked med.

Catalanerne skulle dog heller ikke have udelukket at sælge Abde, som har tiltrukket sig en del opmærksomhed i løbet af forårssæsonen. Barca har fortsat hårdt brug for at generere indtægt for at overholde kravene for Financial Fair Play hvilket betyder, at ledelsen er nødt til at tage stilling til alle tilbud, der måtte komme.

Artiklen fortsætter under annoncen


Journalisten Gerard Romero kunne i den forbindelse fortælle, at Barca eftersigende skulle have modtaget to store bud på Abde, som angiveligt skulle komme fra Premier League. Romero uddybede dog ikke, hvem der havde afsendt tilbuddene, dog skulle beløbet nærme sig 30 mio. euro.

Wolverhampton og Leeds er tidligere blevet meldt interesseret i Abde, og sidstnævnte skulle angiveligt stå klar med hele 40 mio. euro for kantspilleren. Leeds er dog en del af den store nedrykningskamp i Premier League, og skulle det ende med en tur ned i Championship-rækken, så kan et skifte hurtigt udelukkes.

Den 21-årige Abde ser dog på nuværende tidspunkt ud til at blive indlemmet i førsteholdstruppen til næste sæson. Marokkanerens fremtid kan dog hurtigt ændre sig, og det bliver spændende at se, hvordan ledelsen har tænkt sig at tage stilling til tilbuddet, hvis rygterne skulle tale sandt.

.:FORSIDE:.