fbpx

Journalist: Cristiano Ronaldo har tilbudt sig til Barca

FCBARCELONA.DK - 13.08.20

// cristiano ronaldo


Ifølge den catalanske journalist Guillem Balagué, som blandt andet arbejder for BBC, Sport og La Liga, så har Cristiano Ronaldo tilbudt sig selv til Barca. Den portugisiske angriber søger angiveligt nye udfordringer.

Det var i programmet BBC Radio 5 Live Sport, at Guillem Balagué kunne komme med den noget opsigtvækkende afsløring om, at Cristianos Ronaldo ser positivt på muligheden for at trække i Barca-trøjen i den kommende sæson.

Ifølge Balagué ønsker Ronaldo nye udfordringer og via sin agent, Jorge Mendes, have tilbudt at skifte til Barca denne sommer. Agenten skulle også have tilbudt Juventus-angriberen til andre klubber - heriblandt PSG og flere klubber i USA.

Selvom mange måske gerne ville nå at se Lionel Messi og Cristiano Ronaldo på samme hold, så er det dog særdeles usandsynligt, at Cristiano Ronaldo kommer til Barca. Portugiseren er en af de bedst betalte spillere i verden og det er næppe noget, som man på Camp Nou har råd til eller som andre klubber i verden for san sags skyld kan betale under coronakrisen.

.:FORSIDE:.