fbpx

Koeman: 'Jeg har det fint med Luis Suárez'

FCBARCELONA.DK - 12.10.20

© Getty Images
// Suárez // Ronald Koeman

I et interview med den hollandske TV-kanal NOS, løfter Ronald Koeman lidt af sløret for forløbet omkring Leo Messis ønske om at forlade Barca og samtidig klubbens ønske om at komme af med Luis Suárez.

Koeman kom til som ny Barca-træner midt i al polemikken om at Messi ville væk. Derfor var det netop Messi, der først fik en snak med holdets nye træner. 'Det første jeg gjorde efter at have skrevet under, var at mødes med Messi i hans hjem, for at tale om hans fremtid. Han var meget utillfreds med klubben, men lige siden han sagde at han blev, har han gjort alt hvad jeg forventede af ham' udtalte Koeman.

Dernæst blev der spurgt til ønsket om at sende Luis Suárez væk. 'Det så rigtigt svært ud for ham at spille og jeg lod jeg ham det vide på en ærlig måde. Det var ikke nemt, men jeg har ingen problemer med ham. Han trænede ganske enkelt videre og gjorde det godt' forklarede han.

'Jeg har det fint med Luis, men klubben mente at holdet skulle forynges og det kan man se i truppen nu. Ansu Fati spiller og han er 17 år, og vi har Pedri, også på 17 år, der også får sine muligheder. Ronald Araujo er 21 år og Trincao har man set meget og han er 20 år. Så har vi købt Sergiño Dest på 19. Det er alle spillere for fremtiden' fortsatte Koeman.

Messi var tydeligt ikke tilfreds med, at hans bedste ven måtte væk og også det fik en kommentar fra Koeman. 'Jeg sagde Messi, at jeg kunne forstå hans skuffelse og jeg sagde til ham, at jeg synes det er rigtig ærgerligt, at Suárez måtte rejse, men at det var klubbens beslutning' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.