fbpx
Annonce

Koundé: 'Jeg vil aldrig nægte at spille back'

FCBARCELONA.DK - 07.11.23

// Jules Koundé

Det var Jules Koundé der i går mødte op i presselokalet forud for kampen i aften mod Shakhtar Donetsk. Her blev han blandt andet spurgt til holdets spillemæssige problemer på det seneste og sin egen rolle på holdet.

Her er hvad Koundé svarede på:

Holdets spillemæssige problemer:
'Nogle gange mangler vi at være koncentrerede. Vi åbner nogle gange for meget op i forsvaret, men det er noget vi arbejder på. Vi har et ungt hold, med stor margin til forbedring. Der er nogle detaljer der skal korrigeres'.

Artiklen fortsætter under annoncen


En vurdering af Shakhtar Donetsk:
'Fremfor at fremhæve en spiller, er der tale om et kollektiv der spiller godt, hvis du ikke får presset dem'.

Første kamp mod Shakhtar:
'Vi spillede en god første halvleg mod dem, men det gjorde vi ikke i anden. Det var ingen behagelig kamp, så i morgen vil vil forsøge at spille en mere komplet kamp og presse dem'.

Position på banen:
'Jeg er glad fordi jeg nu spiller på min egen position, hvor jeg i sidste sæson var højre back. Vi talte om det i slutningen af sæsonen, for jeg ønskede at spille på min position, hvor jeg føler mig bedst til rette og hvor jeg kan bidrage med mest, men jeg vil aldrig nægte at spille højre back'.

Hård kamp om pladserne i forsvaret:
'Jeg er glad for at Iñigo (Martínez, red.) er kommet til og for at der er så stor konkurrence i forsvaret. Det vigtige er, at holdet er blevet stærkere'.

Problemerne mod Real Sociedad:
'I løbet af sæsonen er der kampe, hvor du ikke spiller godt og får de tre point. Det kan ske igen denne sæson. Det vigtige er at anerkender, at der er ting der kan forbedres'..:FORSIDE:.