fbpx

Landstræner sendte klart signal til Torres og Fati

FCBARCELONA.DK - 19.03.23

// Ansu Fati // Ferran Torres

Da den nye spanske landstræner Luis de la Fuente forleden udtog sin trup til kampene i den kommende landskampspause, var hverken Ansu Fati eller Ferran Torres blandt de udtagne. Dermed sendte han et klart signal til de to angribere.

Både Ansu Fati og Ferran Torres har været en fast bestandel af det spanske landshold, men det har ændret sig med skiftet af landstræner fra Luis Enrique til Luis de la Fuente.

Artiklen fortsætter under annoncen


Fati er 20 år og Torres 23, så de to spillere tegner fremtiden for Spanien, men De La Fuente vurderer tydeligvis, at de lige nu ikke er stærke nok til at blive udtaget til landsholdet. De la Fuente satser ellers på et generationsskifte efter et skuffende VM i Qatar.

Ser man på de to angriberes præstationer i denne sæson i Barca-trøjen, er det ikke uventet at landstræneren ser bort fra dem. Ingen af dem har leveret som forventet og deres situation minder meget om hinanden. De kæmper for at finde formen og skarpheden, men indtil nu forgæves.

Ferran Torres har ellers gjort lidt fremskridt på det seneste, men uden for alvor at overbevise, mens Fati er milevidt fra sit tidligere niveau.

Spørgsmålet om så om de to angribere kan løfte sit spil, så de igen kan komme i betragtning til landsholdet..:FORSIDE:.