fbpx

Magiske Messi sendte Argentina i VM-finalen

FCBARCELONA.DK - 14.12.22

// Lionel Messi // VM Qatar

topbar222

En ekstraordinær og magisk Lionel Messi spillede tirsdag en pragtkamp, da han tog hovedrollen i VM-semifinalen mellem Argentina og Kroatien. Her blev det til en sejr på 3-0 til argentinerne, som sikrede en plads i finalen.

Der var tirsdag aften aldrig nogen reel spænding om resultatet af semifinalen mellem Argentina og Kroatien. Lionel Messi og resten af det argentinske mandskab var overlegne i alle spillets facetter og det var ikke mindst takket være en flyvende Messi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca-legenden blev noteret for både en straffesparksscoring og en fantastisk assist i sejren på 3-0, og var som altid banens helt store oplevelse. Han scorede til 1-0 på straffe efter 34 minutter, inden Alvaréz på et solotogt udbyggede til 2-0 efter 39 minutter. I anden halvleg brillerede Messi med en magisk assist ved scoringen til 3-0 efter 69 minutter af Alvarez.

Dermed er Argentina videre til VM-finalen, hvor man på søndag skal møde vinderen af aftenens semifinale. Her mødes Frankrig og Marokko klokken 20.00 og hvor vinderen altså skal møde Messi og co.

.:FORSIDE:.