fbpx

Matheus: 'Jeg vil vinde de store trofæer med Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.08.20

© Getty Images
// Matheus

Matheus Fernandes står overfor en forsæson med Barca og det glæder han sig til. I et interview med Barca TV beskriver han sig selv som spiller, taler han om sine ambitioner med klubben og om sin debut for Real Valladolid.

'Jeg er høj og hurtig, og jeg kan slå modstanderne med min fart. Jeg er god til at vinde bolde, jeg kan spille med i presspillet og jeg er teknisk dygtig. Alt dette vil hjælpe mig med at tilpasse mig til Barca' sagde han.

'Jeg tror, at det faktum, at brasilianere kan lide at have bolden ved fødderne vil hjælpe mig meget. Barca gør alt med bolden og det er fundamentalt for mig. Det er vigtigt for mig at spille med bolden og det arbejder jeg på hver dag. Hver dag prøver jeg at blive bedre og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe Barca' tilføjede han.

Herefter talte Matheus om hvilke ambitioner han har med Barca. 'Jeg vil vinde alle de store trofæer. Det har altid været min drøm at spille for Barca. Nu hvor jeg har fået chancen, vil jeg forsøge at gøre det bedst mulige indtryk. Hvis det er muligt, vil jeg slutte karrieren her i Barca' kom det fra ham.

'Jeg har altid haft store ambitioner og jeg har altid ønsket at spille med så store spillere, som der er i Barca. De spillere der er her i Barca, har haft stor betydning for mig som barn, og jeg vil gerne følge i deres fodspor. Da jeg hørte, at Barca var interesseret i mig, var det så fedt at vide, at min indsats havde båret frugt. Hvis en stor klub vil have dig, så har du gjort dit arbejde godt' tilføjede Matheus om sine ambitioner med Barca.

Matheus talte også om sin debut for Valladolid. 'Jeg forventede ikke at spille mod Atlético Madrid, men jeg var fokuseret. Jeg vidste hvad jeg skulle gøre, for jeg havde trænet længe med Valladolid. Jeg spillede en god kamp og blev kåret til kampens spiller. Jeg var så glad. Jeg bliver bedre og bedre, og jeg arbejder meget hårdt på mit spil' afsluttede den brasilianske midtbanespiller.

.:FORSIDE:.