fbpx

Medie: Al-Arabi forhører sig om Luis Suárez

Magnus Wind - 18.08.20

© Getty Images
// Suárez

Luis Suárez, der har kontraktudløb med Barca næste sommer, tiltrækker sig opmærksomhed fra flere forskellige klubber. Senest er det Al-Arabi fra Qatar, som angiveligt har forhørt sig om angriberen. 

Barca har længe søgt efter en permanent erstatning for Luis Suárez, som nærmer sig sit karrieres efterår. Den 33-årige angriber har i denne sæson været skadesplaget og med blot et år tilbage af sin kontrakt, kan det ligne et exit for catalanernes nummer ni. 

Tidligere har rygterne gået på, at David Beckham ville have Suárez til englænderens nye amerikanske project, Inter Miami, men dette har uruguayeren selv afvist. Nu melder en ny klub sig dog på banen, hvis man skal tro mediet BeIN Sports og journalisten Mitch Freelay. Al-Arabi fra Qatar er eftersigende interesseret i, at høre Suárezs holdning og mening omkring et eventuelt skifte på ørkenlandet. 

Al-Arabi ville uden tvivl kunne tilbyde Suárez en fyrstelig løn, som kunne blive svær for angriberen, at takke nej til. Klubben har iøvrigt den tidligere Barca-spiller Marc Muniesa på holdet.  
 

.:FORSIDE:.