fbpx

Medie: Asensio og Barca enige om 4-årige aftale

Simon Arun Vrábel - 29.09.22

// Marco Asensio

Rygterne om, at Real Madrid-spilleren Marco Asensio næste sommer er på vej til Camp Nou tager stille og roligt til i styrke, og den seneste melding er, at en 4-årige aftale allerede er på plads med Barca.

Det startede først som ét løst rygte i blandt mange andre, men historien om, at Real Madrid-spilleren Marco Asensio er ved at lave ”det forbudte skifte” bringes igen i de catalanske medier. Denne gang er det radiostationen RAC1 som mener at vide, at den sportslige ledelse allerede har en forhåndsaftale på plads med den 26-årige spanier.

Den venstrebenet offensivspiller, som er født på Mallorca, har ellers et CV, som mildest talt ikke skriger på en varm velkomst på Camp Nou. Asensio har fået sin fodboldopdragelse på Mallorca, men i 2015 tog han turen fra ferieøen og ind til den spanske hovedstad og Santiago Bernabéu. Derfra blev den dengang 19-årige angriber udlejet til Espanyol og således har Asensio formået at repræsentere Barcas to største rivaler i den spanske liga.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ikke desto mindre mener den catalanske radiostation at vide, at den sportslige ledelse allerede er blevet enige med Asensio om en 4-årige aftalte gældende fra næste sæson, hvor spanierens kontrakt udløber med Real Madrid. Årsagen til interessen i Asensio skulle være, at han er i stand til at spille alle tre positioner i angrebet samt de to forreste positioner på midten, og det tiltaler derfor Xavi at kunne hente en erfaren og alsidig spiller helt gratis.

Kigger man i historiebøgerne er Javier Saviola den sidste spiller, som har taget ”det forbudte skifte”, da han i 2007 tog turen til Real Madrid efter hans kontrakt med Barca udløb. De to mest kontroversielle spillere må dog være Luis Figo som tog til Bernabeu i år 2000 og Luis Enrique, som gjorde det modsatte fire år tidligere. Listen af spillere er dog lang og tæller blandt andre Michael Laudrup, Eto’o, Julen Lopetegui, Bernd Schuster og den brasilianske Ronaldo.

Alt det til trods så er Marco Asensio kun 27 år gammel når denne sæson udløber, og med 239 kampe for Real Madrid med 50 mål og 24 assist til følge vil det være en lille sejr at kunne stjæle en spiller af dén kaliber helt gratis fra ærkerivalerne i den spanske hovedstad.

.:FORSIDE:.