fbpx

Medie: Barca mødtes med Real Sociedad om Zubimendi

Anders Lang Jensen - 25.05.23

© Getty Images
// Martin Zubimendi

Barcas store prioritet til sommer er at forstærke den defensive midtbane ovenpå Sergio Busquets’ exit. Real Sociedads Martín Zubimendi er topmålet, men det ser økonomisk svært ud. Klubberne har dog drøftet en byttehandel.

Martín Zubimendi har en frikøbsklausul på 60 millioner euro, men det ser tæt på umuligt ud for Barca at kunne ligge sådan et beløb for en spiller denne sommer. En alternativ transfer skal på bordet, før en aftale på nogen måde kan blive til virkelighed.

Artiklen fortsætter under annoncen


Netop det kan måske vise sig at kunne lade sig gøre efter et møde mellem Barca og Real Sociedad i forbindelse med weekendens kamp mellem de to klubber på Camp Nou. Barca og Real Sociedad havde et møde, hvor de blandt andet diskuterede fremtiden for Martín Zubimendi, melder journalisten Gerard Romero.

Ifølge Gerard Romero viste Real Sociedad åbenhed for at lave en byttehandel som alternativ til udelukkende at indkassere 60 millioner euro. Sociedad skulle her være særligt interesserede i Abde Ezzalzouli, Pablo Torre og Nico Gonzalez.

Det kan altså vise sig som afgørende nyt i Barcas jagt på Martín Zubimendi, da en byttehandel vil gøre en aftale mulig for Barcas ellers pressede økonomi. Specielt Abde Ezzalzouli har stor værdi efter sin sæson i Osasuna, og kan han inddrages i en handel, vil det hjælpe klubbens chancer for en transfer med topmålet Zubimendi.

zubimendi7

.:FORSIDE:.