fbpx

Medie: Barca vil give Ansu Fati forbedret kontrakt

Anders Lang Jensen - 23.07.20

© Getty Images
// Ansu Fati

Efter en hektisk tid med masser af kampe efter corona-opstarten, er ligaens sidste kamp spillet færdig. Derfor arbejdes frem mod den nye sæson rent trup- og kontraktmæssigt og det vil omfatte Ansu Fati.

Den blot 17-årige Ansu Fati har i den overståede 2019/20-sæson slået sit navn og store talent fast i det catalanske. Offensivspilleren har siden sin første scoring for Barca mod Osasuna tilbage i august måned været en fast del af førsteholdstruppens hverdag.

Det er man klar til at belønne med en kontraktforlængelse, som skal afspejle stortalentets nye rolle som førsteholdsspiller på Camp Nou. Ifølge mediet RAC1 er ledelsen klar til hurtigst muligt at give en ny kontrakt til Ansu Fati. Det skal ifølge mediet endegyldigt fjerne interessen fra mange andre klubber.

Interesse og forespørgsler har der nemlig ikke manglet på Ansu Fati. Andre klubber har kunne lokke med en væsentlig højere økonomisk pakke, end den stortalentet hidtil har haft i sin nuværende kontrakt. Men aftalen skal altså angiveligt forlænges og markant forbedres til Ansu Fatis fordel.

.:FORSIDE:.