fbpx

Medie: Et bytte Rakitic-Bernardeschi kan være på vej

FCBARCELONA.DK - 19.01.20

© Getty Images
// Rakitic // Bernardeschi

Ivan Rakitic må snart have vænnet sig til, at blive rygtet væk fra Barca. Nu er der forlydender om, at Barca og Juventus er i dialog om en muligt byttehandel mellem kroaten og den 25-årige midtbanespiller Federico Bernardeschi.

Det er den italiensk avis La Repubblica der fortæller, at Juventus har tibudt at tale om et januar-bytte mellem Rakitic og Bernardeschi, noget som angiveligt ikke er blevet afvist, hverken af Rakitic selv eller af Barcas sportslige ledelse.

Det er da også en kendsgerning, at Rakitic' dage i Barca nok snart er talte, selvom han fik en opblussen i den seneste tid under Valverde. Mange regner med, at Quique Setién har mere fidus til Riqui Puig og Arturo Vidal og derfor vil Rakitic være til at undvære.

På grund af aldersforskellen på de to spillere, ønsker Juventus at Barca skal betale en sum penge ved siden af, uden at La Repubblica kan sætte beløb på.

Spørgsmålet er så om Barca kan bruge Bernardeschi. Han er en offensiv midtbanespiller og er indtil nu noteret for 19 kampe i denne sæson. Han er dog kun startet på banen i ni af Juventus' 19 kampe i Serie A.

Bernardeschi har spillet på samtlige italienske U-landshold i sin ungdom og betragtes i dag som sikker mand på det italienske A-landshold, hvor det indtil nu er blevet til 24 landskampe.

.:FORSIDE:.