fbpx

Medie: Gallardo afløser Valverde til december

FCBARCELONA.DK - 07.11.19

© Getty Images
// Gallardo

I følge den argentinske kommentator Claudio Borghi fra den chilenske TV-kanal CDF, er det besluttet at Marcelo Gallardo overtager trænerjobbet i Barcelona til december, efter at River Plate har spillet finale i Copa Libertadores.

River Plates succesfulde træner Marcelo Gallardo er et varmt emne på rygtebørsen til trænersædet hos Barca, hvis man skulle vælge at skille sig af med Ernesto Valverde.

Nu melder den tidligere argentinske verdensmester Claudio Borghi så, at udskiftningen sker allerede i næste måned. 'Gallardo bliver træner for Barcelona i december. Det er den information jeg er i besiddelse af' kommer det fra fodboldkommentatoren hos CDF.

'Det er fra en direkte kilde. Marcelo er en af verdens bedste trænere' forsætter han.

River Plate spiller finale i Copa Libertadores i slutningen af denne måned og det skulle altså være umiddelbart herefter, at trænerskiftet i Barca angiveligt finder sted.

Dermed fortsætter rygterne om en udskiftning af Valverde på trods af, at Barca ligger øverst i såvel ligatabellen som i Champions League gruppespillet. Også Ronald Koeman er et emne, men han har selv slået fast, at han først vil være klar efter EM til sommer.

.:FORSIDE:.