fbpx

Medie: Laporta var rasende efter kampen mod Granada

Simon Arun Vrábel - 12.02.24

 

Søndag aften måtte Barca nøjes med uafgjort imod bundholdet Granada efter endnu en kamp, hvor spillet slet ikke hang sammen. Da dommerens slutfløjt lød, røg præsident Joan Laporta helt op i det røde felt.


Dagen efter det skuffede nederlag fortæller flere medier, at Joan Laporta var særdeles rasende i præsidentboksen både under, men især efter kampen, hvor han angiveligt blev set både bande og kaste med ting.

Artiklen fortsætter under annoncen


Både Girona og Atlético Madrid satte point til i deres respektive kampe i den 24. spillerunde, og selvom det betød, at Real Madrid var ved at få et forspring på førstepladsen, så ville en sejr over bundholdet Granada mindske hullet op til andenpladsen.

Sådan gik det imidlertid slet ikke, og blandt flere medier fortæller Catalunya Ràdio, at Joan Laporta blev spottet flere gange under kampen hvor han kraftigt bandede og svor, og da dommeren fløjtede kampen af, blev præsidenten angiveligt set, smide en bakke med tapas igennem luften.

Efter det uafgjorte resultat virker drømmen om at genvinde ligatitlen da også meget fjern, for med 14 runder tilbage af ligaen, har Barca på tredjepladsen 10 point op til ærkerivalerne fra Real Madrid.

Efter kampen begav Laporta sig som altid ned i spillertunnelen, hvor han talte med spillerne og Xavi, og her forlyder det til gengæld, at alting forløb i en rolig og professionel tone.// Joan Laporta
.:FORSIDE:.