fbpx

Medie: Tre spillere underskriver ikke brev til Bartomeu

Magnus Wind - 19.10.20

© Getty Images
// Coronavirus

Ifølge Catalunya Radio, så ønsker tre Barca-spillere ikke at underskrive truppens kritiske brev til præsident Josep Bartomeu, vedrørende lønnedgang. Angiveligt drejer det sig om Ter Stegen, De Jong og Lenglet. 

Forleden gik rygterne i den catalanske presse på, at Barca-truppen ville sende et kritisk brev til præsident Josep Bartomeu. Det kommer på baggrund af, at præsidenten i en skriftlig meddelelse havde bedt spillerne om at gå ned i løn grundet klubbens økonomiske problemer. Barca-spillerne undrer sig dog over ledelsens fortsatte økonomiske aktivitet på markedet samt manglende informationer til truppen under den seneste lønnedgang i foråret. 

Tre spillere ønsker dog eftersigende ikke at underskrive det kritiske brev til Bartomeu. Det meddeler radiostationen Catalunya Radio. Det drejer sig angiveligt om Marc-André Ter Stegen, Frenkie De Jong og Clément Lenglet. Disse tre spillere er villige til at forhandle med ledelsen, i stedet for helt at afvise Bartomeus ønske om lønnedgang. 

Dermed er det ikke en samlet spillertrup, som står sammen i ønsket om at afvise lønnedgangen. Det er endnu usikkert hvad sagen ender med, men det bliver i hvert fald spændende at følge. 

.:FORSIDE:.