fbpx

Medier: Barca enig med Bournemouth om Araujo

FCBARCELONA.DK - 10.08.24

 


Lørdag eftermiddag melder adskillige medier, at Barca i dag er nået til enighed med Bournemouth om salget af Julián Araujo. Englænderne betaler omkring 10 millioner euro for mexicaneren.

Julián Araujo fik denne sommer chancen for at overbevise Hansi Flick i holdets træningskampe i USA, men det lykkedes ikke for mexicaneren. Den tyske træner og den sportslige ledelse besluttede derfor at skille sig af med forsvarsspilleren.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Gennem de seneste dage er Barca og Bournemouth blevet meldt i forhandlingerne om Araujo og lørdag eftermiddag meddeler adskillige medier, heriblandt transferjournalisten Fabizio Romano og aviserne Sport og Mundo Deportivo, at de to klubber er nået til enighed om en handel. 

Bournemouth betaler angiveligt omkring 10 millioner euro for Julián Araujo, som dermed forstærker sig med den 22-årige højre back. Transfersummen luner godt i Barcas klubkasse, hvor man med salget tager endnu et skridt mod en genoprettet og stærk økonomi, hvor man kan agere normalt på sommerens transfervindue.

Ifølge Romano vil handlen blive endeligt gennemført i næste uge.

// Julián Araujo
.:FORSIDE:.