fbpx
Annonce

Medier: Xavi overvejer at fortsætte som Barca-træner

Anders Lang Jensen - 23.04.24

// Xavi

Efter en hård uge for Xavi og Barca-holdet med nederlag til PSG og Real Madrid, har rygterne om Xavis fremtid taget til igen. Flere medier beretter ligefrem, at Xavi er mere åben for at blive, og et møde med ledelsen er på dagsordenen.

I januar annoncerede Xavi sit stop efter denne sæson som Barca-træner, og siden havde holdet en stærk stime med mange kampe uden nederlag. Den blev brudt mod PSG i Champions League-exittet og fortsatte desværre søndag aften mod Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alligevel virker det nu som om, at cheftræner Xavi vender alle sten lige nu for at finde en endelig afklaring på fremtiden. Xavi har anmodet om et møde med klubledelsen, som vil finde sted onsdag. Det melder mediet RAC1.

Derudover beretter avisen Mundo Deportivo, at Xavi er mere åben for idéen om at forblive Barca-træner i næste sæson. Mødet med ledelsen vil handle om, at Xavi ønsker afklaring for klubbens ønske om at beholde Xavi, samt hvilke garantier han kan få i forhold til forstærkninger af truppen.

Det kan meget vel ses som et positivt tegn, at Xavi selv tager initiativ overfor ledelsen til at drøfte en mulig U-vending, hvad angår hans fremtid i det catalanske. Xavi vil høre fra ledelsen og dens ønske om at beholde cheftræneren. Derfor kan onsdagens møde vise sig afgørende for fremtiden.

xavi2

.:FORSIDE:.