fbpx

Miranda venter stadig på sin debut i Schalke

Lars Ravn - 08.11.19

© Getty Images
// Juan Miranda

Barca valgte i sommerens transfervindue at udleje Juan Miranda til Schalke 04, så den talentfulde venstre back kunne få spillere spilletid og udvikle sig. Nu er der gået lidt mere end to måneder og spanieren venter fortsat på sin debut.

Klubben valgte i sommer  at udleje Miranda til Schalke 04 på en 2-årig aftale. Det er dog ikke lykkedes at få nogen minutter på banen i den tyske klub, da den talentfulde back ikke har formået at overbevise træner David Wagner om sine kvaliteter.

Miranda spillede 30 kampe for Barcas B-hold inden han fik love til at få et par kampe på førsteholdet. Her blev det til i alt fire optrædener inden han blev udlejet. Spørgsmålet er så, om det var et godt valgt at udleje ham til Schalke, hvor manglen på spilletid ikke ligefrem hjælper på hans udvikling.

Juan Miranda bliver 20 år til januar, og han indledte sin karriere hos Real Betis inden han skiftede til Barca. Han har været i klubben siden han var 14 år, og håber, at lejeopholdet i det tyske kan være med til, at han kan blive fast mand i Barca på sigt.

.:FORSIDE:.