fbpx
Annonce

Neuer: 'Ter Stegen er Tysklands nummer et lige nu'

Anders Lang Jensen - 30.10.23

// Ter Stegen

Efter en årrække i skyggen af Manuel Neuer har Marc-André ter Stegen nu etableret sig som Tysklands førstemålmand, efter Neuer har siddet ude i næsten et år. Ter Stegen er også nummer et, som det ser ud, fastslår Manuel Neuer selv.

Der venter en vigtig sommer for det tyske landshold, når landet selv er vært for EM-slutrunden i 2024. Her kæmper Manuel Neuer og Marc-André ter Stegen om pladsen i målet, og lige nu er det Neuer, der skal sætte Barca-målmanden af, som det ser ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Ja, Ter Stegen er klart nummer et lige nu. Vi har nogle dygtige målmænd i Tyskland, og vi ser alle frem til EM-slutrunden. Jeg har snakket med Julian Nagelsmann, (Tysklands landstræner, red.) og han ønskede mig held og lykke. For mig er alt helt roligt og afslappet’, siger Neuer ifølge journalisten Patrick Strasser.

Manuel Neuer er netop vendt tilbage efter sin lange skadespause, og de næste mange måneder kan han kæmpe om spilletiden i det tyske bur sammen med Marc-André ter Stegen, inden slutrunden sparkes i gang til juni.

neuer1

.:FORSIDE:.