fbpx

Neymar har ikke opgivet håbet om et Barca-comeback

Simon Arun Vrábel - 22.06.23

// Neymar

På trods af Xavis udtalelser om, at Neymar ikke indgår i hans planer for fremtiden, så har brasilianeren angiveligt ikke opgivet håbet om at kunne vende tilbage til Barca fra næste sæson.

Uroen ulmer endnu engang i den franske hovedstad Paris, hvor Messi for få uger siden bekræftede, at han ikke forsætter i PSG, og kort efter udtalte holdets absolutte stjerne, Kylian Mbáppe, at han heller ikke forventer at forsætte i klubben fra sommeren 2024. Det har sat Neymar i en yderst penibel situation, for af de tre angribere er han den mindst ønskede af den franske ledelse.

Avisen Sport fortæller derfor, at Neymar har fået tilladelse til at finde en ny klub, og selvom Xavi direkte har givet udtryk for, at brasilianeren ikke indgår i fremtidsplanerne, så har angriberen altså ikke opgivet håbet. Avisen fortæller yderligere, at Neymar forsøger at skabe kontakt til Barca og Joan Laporta igennem sin agent, israeleren Pini Zahavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


For nogle ringer navnet muligvis en klokke, for agenten har nemlig også Robert Lewandowski i sin fold, og mange medier mener at vide, at Zahavis forhold til Laporta var afgørende for, at Lewandowski endte på Camp Nou. Netop den gode relation imellem Zahavis og Laporta forsøger Neymar nu at udnytte for at kunne vende tilbage til Barca.

Operationen ser dog ualmindelig svær ud, for det er ikke et realistisk scenarie, at Barca vil betale en transfersum for Neymar, som har to år tilbage af sin kontrakt. Skulle det ske, at brasilianeren får lov til at komme til Barca på en lejeaftale, vil han enten skulle sænke sin løn gevaldigt, eller få PSG til at betale dele af hans løn, og begge dele virker også urealistisk.

Omvendt virkede det også urealistisk tilbage i 2017, at Neymar ville bryde den verdenskendte MSN-trio og at PSG ville betale 222 millioner euro for brasilianeren. Det skete i midlertidig hvilket viser, at alting kan ske i moderne fodbold.


.:FORSIDE:.