fbpx

Neymar reflekterer oven på sine tre år i PSG

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.08.20

© Getty Images
// Neymar

Mandag var det tre år siden, at Neymar forlod Barca til fordel for Paris Saint-Germain. Med Champions League-genstarten der nærmer sig, har han nu sat sig ned og reflekteret oven på sine tre år i den franske klub.

'For mig er hver kamp en finale. Det er sådan jeg ser det. Vi prøver at vinde hver eneste kamp, hver gang vi går på banen. Holdet er selvsikkert og står sammen. Den selvsikkerhed og det sammenhold afspejles naturligt i min form, hvilken jeg er meget tilfreds med. Sådan er det lige nu. Hvis alle arbejder sammen som et hold, så vil det tillade os at vinde trofæer' sagde Neymar ifølge den catalanske avis Sport forud for Champions League.

'De sidste tre år har været fulde af oplevelser. Jeg har haft nogle lykkelige øjeblikke og nogle svære nogle også. Især når jeg ikke har kunne spille på grund af skader. Med hjælp fra holdkammeraterne, så kan jeg overkomme de svære tider og koncentrere mig om hvad der er vigtigst for alle. Det er at arbejde hårdt på banen for at bringe titler til denne klub. Vores tilhængere og klub kan se på vores præstationer, hvor dedikerede vi er i hver kamp' sagde han videre.

'Jeg mener, at jeg er i den bedste form siden jeg ankom til Paris. Vi er en familie, som deler den samme drøm. Vi ønsker at vinde Champions League denne sæson. Vi vil kæmpe for det, fordi vi har aldrig været tættere på at vinde den end vi er nu. Mine styrker er at vinde mand mod mand situationerne og hjælpe mine holdkammerater med at score. Det er sådan jeg kan lide at spille' afsluttede Neymar.

Neymar udtalte sig oven på sine tre år i PSG og forud for Champions League, der genstarter i den kommende weekend. Brasilianeren vil gerne tilbage til Camp Nou, men det ser svært ud, for de økonomiske konsekvenser, som corona-krisen har haft på Barca gør, at catalanerne mangler penge til at hente Neymar tilbage. Dermed ser det ud til, at han må tage endnu en sæson i Paris Saint-Germain. Der var ellers gode udsigter til at hente Neymar tilbage denne sommer før corona-krisen indtraf.

.:FORSIDE:.