fbpx

Nu har Barca brug for et rent mirakel i ligaen

FCBARCELONA.DK - 14.07.20

© Getty Images
// La Liga

Der er efterhånden brug for et rent mirakel, hvis Barca skal vinde sit tredje mesterskab i træk. I går aftes besejrede Real Madrid Granada og det betyder, at de holder forspringet på fire point, her hvor der kun resterer to runder.

Med sin 1-0 sejr over Valladolid lørdag aften, reducerede Barca afstanden op til Real Madrid på førstepladsen til blot et enkelt point, men det holdt kun i to dage. Sent i går hentede Real Madrid nemlig den ventede sejr i Granada, der blev besejret med 1-2.

Dermed er afstanden tilbage på fire point og begge hold mangler at spille to kampe. Da Madrid samtidig er bedst i indbyrdes opgør, skal Barca hente fem point ind på rivalerne, for at tage førstepladsen. Det vil med andre ord sige, at Barca skal vinde sine to kampe mod Osasuna og Alavés, mens Madrid skal tabe en og spille en uafgjort. De møder Villarreal og Leganés.

37. runde spilles på torsdag, hvor både Barca og Madrid skal i aktion kl. 21.00. Her kan madrillenerne hjemføre mesterskabet med en sejr over Villarreal, et opgør der spilles i Madrid.

.:FORSIDE:.