fbpx

Officielt: Barca og Ter Stegen forlænger til 2028

Anders Lang Jensen - 25.08.23

// Ter Stegen

Marc-André ter Stegen er en uhyre vigtig sidste skanse i Barca-målet, og det bliver tyskeren ved med. Målmandsstjernen har nemlig sat sin underskrift på en ny kontraktforlængelse med Barca frem til sommeren 2028.

Rygterne har svirret længe, og fredag eftermiddag blev det så officielt, at Barca og Marc-André ter Stegen forlænger kontrakten med yderligere tre sæsoner, så den nu løber frem til 2028. Samtidig meldes det også, at tyskerens nye aftale hjælper Barca rent økonomisk.

Artiklen fortsætter under annoncen


Marc-André ter Stegen har angiveligt accepteret at udskyde en del af sin lønpakke, som frigiver mere økonomisk råderum for Barca. Samtidig beretter journalisten Gerard Romero også, at tyskeren samlet set går 30 procent ned i samlet løn fordelt over de næste fem år på kontrakten.

Den nye kontrakt vil hjælpe Barca allerede nu i de resterende dage af transfervinduet og i hele arbejdet med at registrere de manglende spillere. Dermed har Ter Stegen hjulpet klubbens situation markant, og det kommer snart til udtryk med flere indskrivninger af manglende spillere.

terstegen2

.:FORSIDE:.