fbpx

Officielt: Catalansk modstander venter Barca B i finale

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.07.20

© FC Barcelona
// Barca B

Barca B sikrede sig torsdag aften en finaleplads i en kamp om oprykning til Spaniens andenbedste række. Nu er modstanderen fundet og det bliver catalanske CE Sabadell, der ligger godt 20 kilometer fra Barcelona.

Finalen som Barca B skal spille mod Sabadell bliver spillet klokken 20.00 på søndag i Marbella på Estadio Antonio Lorenzo Cuevas.

Sabadell og Barca B spillede i samme gruppe i 2. division B, hvor Barca lå på en 2. plads og Sabadell på en 3. plads, begge med 49 point, da sæsonen blev afbrudt af coronalukning. De nåede kun at mødes én gang inden fodbolden lukkede ned. Her vandt Barca B med 1-0 på egen bane.

Hvis Barca B vinder finalen over Sabadell, sikrer de sig definitivt oprykning til 2. division. Det vil være et stort boost for de unge talenter, der vil blive matchet på et højere niveau i landets næstbedste række.

Barca B sikrede sig pladsen i finalen ved torsdag at vinde over Badajoz i semifinalen. Det skete efter en hæsblæsende kamp, der endte med forlænget spilletid og straffespark.

.:FORSIDE:.