fbpx

Officielt: Datoer fastlagt i den spanske Supercup

Peter Vyff - 26.10.23

// Supercup

Det spanske fodboldforbund fandt i går frem til datoerne i den spanske Super Cup, der bliver afholdt i Saudi-Arabien efter årsskiftet. Barca møder her Osasuna, der tabte Copa del Rey-finalen i sidste sæson til Real Madrid.

Det var allerede fastlagt at Barca skulle møde Osasuna i semifinalen i den spanske Super Cup, der igen afholdes i den saudiarabiske hovedstad, Riyadh. I den forbindelse kunne det spanske fodboldforbund (RFEF) i går offentliggøre tidsplanen for kampene.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca møder Osasuna der tabte pokalfinalen, mens den anden semifinale består af Atlético Madrid, der kvalificerede sig til Supercuppen via placeringen i La Liga, og Real Madrid, der tog sejren i Copa del Rey.

De forsvarende mestre spiller mod Osasuna den 11. januar næste år på Al-Awwal Park Stadium i Ryadh. Den anden semifinale finder sted på samme stadion dagen før, og vinderne mødes i finalen den 14. januar, hvor Barca med en sejr kan udbygge deres føring i Supercuppens statistik.

Catalanerne er det mest succesrige hold i turneringen med 14 sejre, hvilket er to gange mere end ærkerivalerne fra Real Madrid. Og netop madrilenerne blev besejret sidste år, hvor Barca vandt 3-1..:FORSIDE:.