fbpx

Officielt: Her er kampprogrammet for 2023/24 sæsonen

FCBARCELONA.DK - 22.06.23

// La Liga

Torsdag eftermiddag trak det spanske ligaforbund lod til kampprogrammet for den spanske liga næste sæson. Dermed kender Barca datoerne og modstanderne for næste sæsons 38 runder i La Liga.

Barca kommer til at skyde den spanske liga 2023/24 i gang med en tur til Madrid, hvor man skal møde Getafe på udebane. Det sker i weekenden den 13. august. Xavis mandskab slutter også ligaen på udebane og det sker på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, når man den 26. maj møder Sevilla på udebane.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derudover er det værd at bemærke, at Barca skal møde Real Madrid hjemme i Barcelona den 29 .oktober, mens det omvente opgør på Santiago Bernabeu i Madrid spilles den 21. april. Herudover gæster Atlético Madrid den catalanske hovedstad den 3. december, mens Barca skal en tur til Wanda Metropolitano den 17. marts.

For første gang i mange år bliver der i næste sæson ikke noget lokalderby i Barcelona. Det skyldes som bekendt, at Espanyol skuffede fælt i den netop afsluttede sæson og endte med et rykke ned i den næstbedste spanske række. I stedet må catalanerne nøjes med et catalansk derby mellem Barca og Girona, som spilles i Barcelona den 10. december og i Girona den 5. maj.

Se hele kamprogrammet her.


.:FORSIDE:.