fbpx

Officielt: Jordi Alba stopper i Barca efter sæsonen!

FCBARCELONA.DK - 24.05.23

// Jordi Alba

Onsdag eftermiddag offentligjorde Jordi Alba, at han stopper i Barca efter denne sæson. Dermed forlader catalaneren Camp Nou et år før kontraktudløb og efter imponerende 11 sæsoner i klubben.

I en video på de sociale medier har Jordi Alba onsdag eftermiddag offentliggjort, at han stopper i Barca. Også klubben bekræfter nyheden og meddeler, at man er nået til enighed med catalaneren om at ophæve kontrakten efter denne sæson.

Jordi Alba kom til Barca i sommeren 2014, hvor han blev købt i Valencia for 14 millioner euro. Herefter udviklede han sig til en af klubbens bedste venstre back nogensinde og vil især blive husket for sit magiske sammenspil med Lionel Messi i venstre side af banen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Gennem sine 11 sæsoner i Barca har Jordi Alba spillet utrolige 458 kampe. Her er det blevet til 27 mål fra venstre back, hvor han har været med til at vinde ligaen seks gange, Champions League en gang, VM for klubhold en gang, Copa del Rey fem gange, den europæiske Supercup en gang og den spanske Supercup fire gange. I alt er det blevet tul 18 trofæer i Barca-trøjen.

.:FORSIDE:.