fbpx

Officielt: Samuel Umtiti er smittet med coronavirus

FCBARCELONA.DK - 14.08.20

© Getty Images
// Umtiti

Barca har i en officiel udmelding meddelt, at Samuel Umtiti er konstateret smittet med coronavirus. Franskmanden har det godt, men er sendt i karantæne. Det er den første spiller i førsteholdstruppen der rammes.

Samuel Umtiti har i en rutinemæssig coronatest vist en positiv prøve. Franskmanden er i øjeblikket ude med en knæskade og er derfor ikke med holdkammeraterne i Lissabon, hvor Barca i aften møder Bayern München i Champions League kvartfinalen.

Barca meddeler at Umtiti har det godt, men at han helt naturligt skal i karantæne, for ikke at smitte andre. Som følge af den positive test har man undersøgt alle der har været i kontakt med ham. Om det omfatter andre spillere i førsteholdstruppen, har man ikke meldt noget ud om, men samtlige spillere der er med i Portugal, blev testet lige inden afrejsen i går.

Umtiti er den første spiller i førsteholdstruppen der er konstateret smittet. Også Jean-Clair Todibo har corona. Han var udlejet til Schalke i sidste sæson og er derfor ikke en del af denne sæsons førsteholdstrup, selvom han igen befinder sig i Barcelona.

.:FORSIDE:.