fbpx

Officielt: Ter Stegen er blevet opereret

FCBARCELONA.DK - 23.09.24

 


Mandag aften meddeler Barca, at Ter Stegen tidligere på dagen er blevet opereret i knæet. Operationen var en succes, men klubben kommer ikke med en anslået skadesperiode for tyskeren.

Ter Stegen kom som bekendt galt af sted i søndagens udekamp mod Villarreal, hvor den tyske keeper landede forkert på højre ben. Det resulterede i en overrevet knæskalssene i højre knæ, som kan betyde et farvel til resten af sæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mandag aften kunne Barca så meddele, at Ter Stegen tidligere på dagen blev opereret på Hospital de Barcelona. Operationen blev udført af lægen Joan Carles Monllau under supervision af klubbens lægestab.

Barca meddeler, at operationen var en succes og at Ter Stegens udvikling i genoptræningen vil fastslå, hvornår han er klar igen. Klubben har altså ikke ønsket at melde noget ud om, hvor lang en pause der venter tyskeren.

Mens mange meldinger er gået på, at sæsonen er slut for Ter Stegen, så er der også nogle medier som mener, at Barca-kaptajnen når i aktion igen i denne sæson. Avisen Sport meddeler blandt andet, at Ter Stegen forventer at kunne være med i løbet af april eller maj, når der skal kæmpes om titlerne.

// Ter Stegen
.:FORSIDE:.