fbpx

Også Luis Enrique kommer Valverde til undsætning

FCBARCELONA.DK - 13.01.20

© Getty Images
// Valverde // Luis Enrique

I går var Pep Guardiola ude og kritisere den behandling Ernesto Valverde har fået af Barca og det varede ikke længe, før at Luis Enrique også kom sin efterfølger i Barca til undsætning.

Såvel Pep Guardiola som Luis Enrique ved på egen krop, hvad det vil sige at være træner i Barca. Guardiola var der i fire sæsoner, Luis Enrique i tre. For Luis Enrique forekommer det ikke rimeligt, at Valverde ser ud til at miste sit job.

'Han gør et rigtig godt stykke arbejde. De fører ligaen, har vundet to mesterskaber og spiller med om alle tre titler. Han er utvivlsomt en af de bedste og mest erfarne trænere' kom det i går fra Luis Enrique.

'At træne et stort hold som Barca, er et job med høj risiko. Jeg sympatiserer med Valverde, for jeg synes han er fantastisk' fortsatte han.

Det kommer dog ikke bag på Luis Enrique, at der er opstået så meget polemik i kølvandet på Barcas møder med Xavi. 'Der sker altid sådanne ting, hvor der er spekulationer omkring træneren og spillerne, ikke mindst når der er tale om en klub som Barca' afsluttede han.

.:FORSIDE:.