fbpx

Optakt: FC Barcelona - Bayern München

FCBARCELONA.DK - 14.08.20


Det er i særklasse sæsonens vigtigste kamp indtil nu denne sæson, når Barca i aften møder Bayern München i Champions League kvartfinalen. Læs her vores optakt til aftenens kamp, hvor det er alt eller intet for begge mandskaber.

I aften skal Barca forsøge at spille sig i semifinalen i Champions League, men det er nok turneringens største favorit fra Bayern München de står overfor. Tyskerne har haft en formidabel med sæson med både mesterskab og pokal, mens Barca som bekendt har haft en skuffende sæson uden trofæer indtil nu.

I Barca-lejren glæder man sig over, at holdet styrkes i forhold kvartfinalen mod Napoli, for såvel de karantæneramte Vidal og Busquets samt den langtidsskadede Dembélé vender tilbage. Dermed råder træner Quique Setién over 16 førsteholdsspillere, mod kun 13 mod Napoli.

Setién har i alt 26 spillere med til Portugal, hvor kampen spilles på Estadio Da Luz i Lissabon, så 10 spillere fra B-holdet er altså med. Truppen ser således ud: Ter Stegen, Neto, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba, Junior, Busquets, Rakitc, Vidal, De Jong, Sergi Roberto, Messi, Suárez, Griezmann, Dembélé, Braithwaite, Iñaki Peña, Araujo, Puig, Fati, Minqueza, Reims, Jandro, Monchu og Konrad.

På sit pressemøde i går forudså Setién en jævnbyrdig kamp. 'Det er en utrolig vigtig kamp mod en god modstander. Det er to store hold der ønsker at have sin egen identitet. Jeg tror det bliver meget lige, men vi får meget at skulle sige i kampen' sagde han blandt andet.

Bayerns træner, Hans-Dieter Flick, udtrykte stor respekt for Barca på sit pressemøde i går. 'Begge hold har stækre sider og mange kvaliteter. Når disse to hold mødes, får man også brug for held. Det er vigtigt at vi tror på os og selv og vi har plan som vi håber lykkes' kom det fra ham.

Kvartfinalen afgøres i denne ene kamp, så der følger altså ikke en returkamp. Det betyder, at der skal findes en vinder i aften, hvilket kan betyde forlænget spilletid og straffespark.

Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 og kan ses på TV3+.

Spil på kampen hos bet365
- Barca går videre: 2,37
- Messi scorer kampens sidste mål: 5,00
- Kampen afgøres i forlænget spilletid: 15,00
Spil ansvarligt +18

.:FORSIDE:.