fbpx

Overblik: Her er status på Barcas skadede spillere

FCBARCELONA.DK - 29.08.24

 


De seneste dage har budt på flere kedelige nyheder når det gælder skader i Barcas trup. I alt syv spillere er meldt ude lige nu og her bringes et overblik over skaderne og et bud på, hvornår de enkelte spillere kan ventes retur.

Hansi Flick indledte sæson med flere spillere skadet, men med Pedris tilbagevenden, begyndte det at lysne lidt og optimismen bredte sig. Nu er optimismen afløst af bekymring, for hele tre spillere er blev meldt skadet i de seneste dage, nemlig Eric García, Andreas Christensen og Marc Bernal. De slutter sig til gruppen med Gavi, Araujo, Frenkie de Jong og Ansu Fati.

Her er et overblik over hver enkelt spillers situation:

Artiklen fortsætter under annoncen


Marc Bernal:
Han fik revet korsbåndet over og beskadigede menisken i tirsdagens kamp mod Rayo. Han skal gennem en operation og det bliver nok først til næste sæson, at man ser ham på banen igen.

Gavi:
Også han er ude med en alvorlig knæskade, som han pådrog sig helt tilbage i november. Han er godt i gang med genoptræningen og han forventes tilbage i løbet af det sene efterår.

Ronald Araujo:
Forsvarspilleren pådrog sig en lårskade ved Copa América denne sommer og har været gennem en operation. Han forventes at kunne spille igen omkring årsskiftet.

Andreas Christensen:
Danskeren har længe været plaget af problemer med sin ene akillessene og nu skulle det være så galt, at der venter nogle måneders pause, måske helt frem til årskiftet.

Frenkie de Jong:
Han pådrog sig endnu en ankelskade tilbage i april og har ikke kunne spille lige siden. Han missede EM med Holland, men nu er der forlydender om, at han kan spille igen om 2-3 uger.

Ansu Fati:
Tidligt på sæsonen pådrog han sig en fodskade, der forhindrede ham i at tage med holdet til USA på træningsophold. Han meldes tæt på klar og kan nok spille igen om et par uger.

Eric García:
Her er der også tale om en fodskade. Den vurderes ikke alvorlig og han ventes også tilbage indenfor få uger.

Dermed ligger det fast, at Hansi Flick kommer til at undvære Bernal, Gavi, Araujo og Christensen et godt stykke tid endnu, mens han snart har De Jong, Fati og García tilbage.

bernal4F

.:FORSIDE:.