fbpx

Overblik: Sådan går det Barcas udlejede spillere

FCBARCELONA.DK - 15.10.23

// Ansu Fati // Eric Garcia // Sergiño Dest // Clement Lenglet // Pablo Torre // Julián Araujo

Barca har en række spillere på lejeaftaler i andre klubber og her er det meget forskelligt, hvordan det går for dem. Få her overblikket over hvordan sæsonen er startet i deres respektive klubber.

Det er Barcas officielle hjemmeside der har kigget nærmere på, hvordan det går de af klubbens spillere, der denne sæson er udlejet. Det handler om Eric García, Pablo Torre, Ansu Fati, Julian Araujo, Sergiño Dest og Clement Lenglet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Eric García - udlejet til Girona:
Forsvarsspilleren er faldet til på rekordtid og har straks taget en stamplads på holdet. Han har spillet syv kampe indtil nu, hvoraf fem er fra start. Det er også lykkedes for at score et enkelt mål, så det kunne ikke gå meget bedre for catalaneren.

Pablo Torre - udlejet til Girona:
Torre savnede spilletid i Barcelona og valgte derfor at tage til Girona. Her har starten dog været lidt svær, for han er ikke startet på banen i en eneste kamp. Det er derimod blevet til indskiftninger i hele syv kampe med i alt 116 minutter på banen. Pablo Torre roses dog stort af sine træner i Girona, så der venter måske mere spilletid fremover.

Ansu Fati - udlejet til Brighton
Barcas 10'er kunne ikke bide sig fast på Xavis mandskab og derfor var alle enige om, at en sæson i en mindre klub ville være godt for angriberen. Valget faldt på engelske Brighton, hvor Fati langsomt er ved at finde sig til rette. Han er noteret for 10 kampe, men kun tre af dem har været fra start. Ansu Fati har scoret en enkel gang for sin nye klub.

Julian Araujo - udlejet til Las Palmas:
Mexicaneren blev udlejet til Las Palmas, da spilletiden i Barca tegnede meget sparsom. Højre backen havde brug for at udvikle sig og udfaldet blev en lejeaftale med Las Palmas. Her har Araujo hurtigt tilkæmpet sig en rolle som stamspiller, for han er noteret for syv kampe, hvor seks af dem har været fra start. Med sine 501 minutter er han den af Barcas udlejede spillere, der har været mest i aktion.

Sergiño Dest - udlejet til PSV Eindhoven:
Efter en lidt tøvende start i den hollandske klub, har Dest fundet formen. Det har kastet sig en startplads af sig i fire kampe og i alt har han spillet 350 minutter i de otte kampe han er noteret for. Det tegner derved til en god sæson for hollæneren med amerikansk baggrund.

Clement Lenglet - udlejet til Aston Villa:
Efter en god sidste sæson hos Tottenham, blev Lenglet lejet ud til Aston Villa. Her har den franske forsvarsspiller haft ved at finde sig til rette på holdet, for han har kun spillet med i to kampe indtil nu.

Af de seks spillere er det som godt som sikkert, at Barca ikke henter Dest og Clement tilbage til sommer, mens Eric García, Pablo Torre, Ansu Fati og Julian Araujo alle har muligheden for endnu en chance i blau-grana, hvis Xavi finder dem gode nok..:FORSIDE:.