fbpx
Annonce

Pablo Torre skal hjælpe Barca Atlétic i nøglekamp

FCBARCELONA.DK - 24.09.22

// Pablo Torre // Barca Atletic

Trods landskampspausen bliver der spillet fodbold i de lavere rækker og det betyder at Barcas andethold, Barca Atlétic, skal i aktion i dag. Her har de tilkaldt assistance af Pablo Torre, så han samtidig kan få lidt spilletid.

Et kort indhop mod Viktoria Plzen er hvad det er blevet til for den unge Pablo Torre, der kom til klubben denne sæson. Indtil nu har han udelukkende trænet med førsteholdet og blevet udtaget til kampene, men uden at få et eneste minut i ligakampene og kun cirka 10 minutter mod Plzen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I denne weekend har Barca Atlétics træner, Rafa Márquez, valgt at udtage Pablo Torre til nøglekampen mod Real Murcia hjemme på Estadi Johan Cruyff. I går trænede Torre med andetholdet for første gang og det forventes, at han starter inde i aftenens kamp.

Barca Atlétic er kommet fint fra start i Segunda B, hvor de har hentet otte point i de fire første runder. Det indbringer dem en delt 3. plads i tabellen, en tredjeplads de deler med netop Real Murcia, hvilken gør kampen i aften ekstra vigtig.

Da Xavi har svært ved at finde plads til Pablo Torre på førsteholdet i denne sæson, bliver det nok med Barca Atlétic, at han får klart flest kampe.

.:FORSIDE:.