fbpx

Pochettino har fortrudt hoverende Barca-udtalelse

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 04.08.20

© Getty Images
// Pochettino

Den tidligere Tottenham-træner, Mauricio Pochettino, har ved flere lejligheder udtrykt stor foragt for FC Barcelona. Nu trækker argentineren dog i land og forklarer navnligt en af sine nedgørende kommentarer.

Da Barca halvejs i sæsonen var på desperat jagt efter en erstatning for Ernesto Valverde, var Mauricio Pochettino et af de trænernavne, der af flere omgange florerede i medierne. Det viste sig dog hurtigt, at der var tale om ren opspind, og Barca endte i sidste ende med at signe Quique Setién.

Den tidligere Tottenham-træner, med fortid hos lokalrivalerne Espanyol, har da heller aldrig gjort nogen aktiv indsats for at vinde Barca-fansenes hjerter, tværtimod. Den 48-årige argentiner har blandt andet udtalt, at han hellere ville vende tilbage og arbejde på sin farm, end at træne Barcelona.

To år efter netop denne udtalelse, har piben dog fået en ganske anden lyd. I et nyligt interview med El País fortryder Pochettino sin retorik og forsøger at forklare årsagen bag den hoverende udtalelse. 'Jeg bliver nødt til at forklare tingene ordentligt. Selvsamme år (som udtalelsen fand sted, red.) befandt jeg mig i Barcelona, og her mødte jeg Bartomeu på en bar' forklarede Pochettino.

'Vi hilste på hinanden, fordi vores børn gik på den samme skole, og talte sammen i fem minutter. Det satte gang i en masse rygter, og jeg ville gerne nedtone al polemikken. Min intension var dog ikke at nedgøre Barcelona' lød det videre fra argentineren.

'Espanyol var med til at skabe mig som træner, men jeg er ikke arrogant, og jeg brød mig derfor ikke om at lave sådan et statement. I dag havde jeg nok ikke gjort det, fordi du aldrig ved, hvad fremtiden bringer' kom det afrundende fra Pochettino, som pludselig virker langt mere åben overfor en trænerkarriere i Barcelona end tidligere.

.:FORSIDE:.