fbpx

Quique Setién byder på flere ændringer

FCBARCELONA.DK - 16.01.20

// Setien

Barcas spillere kommer til at opleve ændringer i dagene op til holdets kampe, efter at Quique Setién er tiltrådt som ny Barca-træner. En af dem bliver, at truppen først udtages på selve kampdagen, hvor der også trænes.

Det er Barca selv der i dag fortæller om nogle af de ændringer som Setién indfører i det daglige arbejde. Spillerne har under Ernesto Valverde været vant til, at en trup udtages dagen inden en kamp. Nu kommer navene på de udtagne spillere først på selve kampdagen.

Sådan gjorde Luis Enrique også i sin første sæson som Barca-træner, men det faldt ikke i god jord hos nogle af spillerne. De spillerne der f.eks. ikke blev udtaget en lørdag til en udekamp søndag, kunne holde fri søndag med familien. Under Setien skal de altså vente til søndag inden de får besked om de er med.

Noget helt nyt bliver også, at Barcas spillere træner på selve kampdagen, i hvert fald når der spilles om aften. Det ser man første gang på søndag inden hjemmekampen mod Granada, hvor Setién kalder til træning kl. 12. Det bliver efter denne træning, at holdet udtages.

En anden ændring bliver, at holdet træner om formiddagen inden en kampdag, i stedet for aften, som det skete under Valverde. Det sker første gang på lørdag formiddag, hvor Setién har ændret træningen fra kl. 18 til kl. 11. Modsat har Setién ændret fredagens træning fra kl. 11 til kl. 18.

Det tidligere tidspunkt for træningen inden en kampdag får også den konsekvens, at Setiéns pressemøde op til en kamp kommer til at ligge omkring kl. 13.00, når holdet er færdig med at træne. Det sker første gang på lørdag.

Disse ændringer viser at Quique Setién har sine egne idéer og han ikke tøver med at indføre ændringer.

.:FORSIDE:.