fbpx

Rakitic må droppe landskamp på grund af skade

FCBARCELONA.DK - 12.11.19

© Getty Images
// Rakitic

Ivan Rakitic bliver alligevel hjemme i Barcelona til trods for, at han er udtaget til Kroatiens landskamp mod Slovakiet. Det er problemer med en akillessene der tvinger ham til at melde afbud.

Det er en afgørende kamp i EM-kvalifikationen som Kroatien står overfor, men de kommer altså til at klare sig uden Rakitic. Det meldte han selv ud i går i en snak med avisen Novi list.

'Jeg beklager at jeg ikke kan hjælpe holdet, men jeg er overbevist om, at mine holdkammerater for succes, også uden mig. De besejrede Slovakiet i den første kamp uden mig og det tror jeg også de kan i Rijeka' sagde han.

Det er betændelse og smerter i den ene akillessene der er årsagen, et problem der begyndte ved en træning for nylig i Barcelona. Vurderingen er, at han skal tage den med ro en uges tid og langsomt træne med igen. Holder den prognose stik, vil midtbanespilleren kunne være med, når Barca møder Leganés efter landskampspausen om små to uger.

Det forventes at Rakitic tager afsted for at se Kroatiens kamp for at støtte landsholdet, men herefter returnerer han hurtigt til Barcelona for at blive skaden kvit.

.:FORSIDE:.