fbpx

Ivan Rakitic rundede 300 kampe i Barca-trøjen

FCBARCELONA.DK - 15.06.20

© FC Barcelona
// Rakitic

Ivan Rakitic rundede et skarpt hjørne i Barca-trøjen i gårsdagens opgør mod Mallorca. Kroaten spillede sin kamp nr. 300 for catalanerne og dermed er han den udlænding med fjerdeflest kampe for klubben.

Ivan Rakitic startede på bænken i udekampen mod Mallorca, men blev sendt på banen fra anden halvlegs start i stedet for Arturo Vidal. Dermed kom kamp nr. 300 på CV'et for den erfarne midtbanespiller, der kom til Barca i sommeren 2014 fra Sevilla.

De 300 kampe er fordelt med 191 i ligaen, 59 i Champions League, 39 i Copa del Rey, 8 spanske supercups, en UEFA Supercup samt to VM for klubhold. I disse kampe er det blevet til 35 mål og 39 assists.

Det har været et succesfuldt ophold for Rakitic, for han har været med til at vinde hele 13 titler med Barca. Fire mesterskaber, fire pokalsejre, en Champions League, to spanske supercups, en UEFA Supercup og en VM for klubhold er vundet. I alle sæsoner har Rakitic været blandt holdets bærende spillere.

Med sine 300 kampe er Rakitic den udlænding med fjerdeflest kampe i Barca-trøjen. Han overgås kun af Messi med utrolige 719 kampe, Dani Alves med 391 samt Javier Mascherano med 334.

.:FORSIDE:.