fbpx

Raphinha har fået en nøglerolle under Hansi Flick

FCBARCELONA.DK - 25.08.24

 


Raphinha blev rygtet kraftigt væk i starten af sommeren og Barca var tilsyneladende klar til at sælge ham. Nu har situationen ændret sig totalt, for brasilianeren har evnet at tilkæmpe sig en nøglerolle på Hansi Flicks mandskab.

Trods flere gode præstationer i løbet af de seneste par år, har Raphinha aldrig for alvor bidt sig fast som stamspiller på Barcas mandskab. Derfor lå det lidt i luften, at klubben var klar til at sælge angriberen denne sommer, hvis det rigtige tilbud kom.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har dog ændret sig med ankomsten af Hansi Flick, der tydeligvis er meget begejstret for Raphinha, der er startet inde både mod Valencia og Athletic Club Bilbao. Det er dog sket på en uvant position på den offensive midtbane, hvor han har fået rollen som 10'er lige bag angriberne.

Det har været godt for Barcas spil, der er blevet mere direkte under Flick, der gentagne gange har rost Raphinhas stor arbejdsindsats, både i det høje genpres og i det defensive arbejde.

I lørdags mod Bilbao spillede Raphinha den første time på den offensive midtbane, hvorefter han blev rykket ud i angrebets venstre side. Den alsidighed har også været en medvirkende årsag til, at Raphinha har fået en nøglerolle under Flick her i starten af sæsonen.

raphinha4F

// Raphinha
.:FORSIDE:.