fbpx
Annonce

Raphinha: 'Vi er med i kampen om mesterskabet'

Peter Vyff - 25.02.24

 


Raphinha fik en hovedrolle i sejren over Getafe, hvor han både fik scoret og assisteret. Kantspilleren fik dermed en smule oprejsning efter en lang skadesperiode, og det var derfor en lettet brasilianer, der udtalte sig efter kampen.

Barca leverede endelig en god præstation, da det blev til en 4-0 sejr på hjemmebane over Getafe. Catalanerne kom godt fra land og tog føringen efter 20 minutter, hvor Jules Koundé fandt Raphinha i dybden, der med stor sikkerhed passerede madrilenernes målmand, David Soria.

Brasilianeren assisterede også senere i kampen Frenkie de Jong, der scorede til 3-0, og han blev helt fortjent kåret som kampens spiller. Raphinha gjorde sig dermed positivt bemærket i hans første startplads, siden han pådrog sig en lårskade kort efter årsskiftet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var også et punkt som den tidligere Leeds-spiller hurtigt kom ind efter kampen: 'Jeg er lige kommet tilbage fra min skade, og jeg er glad for min spilletid. Det er rart at få scoret og assisteret, men det vigtigste er sejren og at vi stadig er med i kampen om mesterskabet' sagde brasilianeren.

Raphinha blev også spurgt ind til forholdet med Lamine Yamal, som han konkurrerer med om spilletid: 'Jeg bekymrer mig ikke om Yamal. Det er en fornøjelse at have ham som holdkammerat, og han bliver med sikkerhed en af de bedste spillere i verden. Konkurrence er noget man skal acceptere i en klub som Barca, og det er noget, der motiverer os' svarede landsholdsspilleren.

Brasilianeren kom afslutningsvist ind på, hvad der motiverede ham til kampen mod Getafe: 'Jeg ville virkelig gerne spille kampen i dag efter jeg blev udvist i vores første opgør' afsluttede Raphinha.

// Getafe // Raphinha
.:FORSIDE:.