fbpx

Riqui Puig: 'En sejr der giver os lidt luft'

FCBARCELONA.DK - 20.01.20

© Getty Images
// Granada

Riqui Puig havde en afgørende aktion i gårsdagens 1-0 sejr over Granada, da han startede angrebet der gav sejrsmålet. Efter kampen glædede han sig over, at Quique Setién havde givet ham chancen.

Det var en energisk bolderobing af Puig der førte til Messis 1-0 scoring et kvarter før tid. Puig ville dog ikke tage hele æren for målet. 'Efter min erobing var der vigtige momenter, som Arturo Vidals hælaflevering. Det var en flot kollektiv scoring. Det var en holdindsats og vi fortjente det. Hele holdet er meget glade og det er en sejr der giver os lidt luft' udtalte han umiddelbart efter kampen.

Puig havde kun været på banen i fem minutter, da scoringen kom. 'Granada havde haft et forsøg på stolpen og vi havde det svært. Quique gav mig chancen og jeg lykkedes med at erobre en bold og så scorede vi målet' forklarede han.

Puig blev spurgt, hvilke instrukser han havde fået af Setién. 'Han siger jeg skal forsøge noget, at jeg ikke må miste bolden og at vi skal presse højt. Jeg kan kun takke ham for at give mig chancen. Setién kan lide at spille fodbold og vi det er vi alle glade for. Han er en træner der ved, hvad han vil' var svaret.

Trods succesen er Riqui Puig indstillet på, at han måske sendes tilbage til B-holdet. 'Jeg fortsætter med at arbejde, som jeg har gjort alle år. Hvis jeg får besked på at vende tilbage till B-holdet, så gør jeg det og spiller som jeg har gjort indtil nu, så jeg er klar når Quique kalder på mig igen' sagde han videre.

Til sidst blev Puig spurgt, om han forventer flere muligheder under Setién, end han fik af Ernesto Valverde. 'Quique er en træner der er tæt på sine spillere. Han siger hvad han vil have. Jeg respekterer Valverde og har intet at bebrejde ham, tværtimod, for det var ham der gav mig debut' afsluttede han.

.:FORSIDE:.