fbpx

Rivaldo: 'Gallardo er parat til at blive Barca-træner'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 22.11.19

// Rivaldo // Gallardo

Marcelo Gallardo er i de seneste måneder blevet kædet stærkt sammen med Barca. Træneren har høstet stor anerkendelse for sit arbejde i River Plate, og Rivaldo mener, at han besidder kvaliteten til at tage til Barca.

Barcas svingende start på sæsonen, hvor spillet ved flere lejligheder har haltet gevaldigt efter, har angiveligt fået ledelsen til at kigge andre veje efter erstatninger til Valverde, i fald problemerne fortsætter. En af favoritterne til at overtage trænersædet er argentinske Marcelo Gallardo.

Barcelonas brasilianske angrebslegende, Rivaldo, har for vane at kommentere på de emner, der rør sig i hans tidligere klub, og blev for nyligt bedt om at kommentere Gallardos mulige indtog i den catalanske hovedstad. 'Selvfølgelig tror jeg på, at han kan blive Barca-træner. Han forbereder sig allerede på det' fortalte Rivaldo optimistisk til Betfair.

'Han vandt det argentinske mesterskab sidste år. Han er på et stadie, hvor han er klar til at tage til Europa og træne et tophold, såsom Barcelona' slog brasilianeren fast, der altså virker til at have stor respekt for Gallardos præstationer med River Plate.

.:FORSIDE:.