fbpx
Annonce

Rivaldo: 'Jeg forstår ikke signingen af Braithwaite'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 22.02.20

© Getty Images
// Rivaldo // Martin Braithwaite

Rivaldo melder sig i koret af skeptikere, der har svært ved at forstå Barcelonas uventede køb af danske Martin Braithwaite. Angrebslegenden mener, at man burde have kigget i egne rækker i stedet.

Den tidligere Barca-profil er noget loren i forhold til Barcelonas nødsigning af Martin Braithwaite udenfor transfervinduet. Han har både svært ved at se danskeren passe ind og mener samtidig, at chancen burde være tilfaldet et af klubbens egne talenter.

'For at være ærlig kan jeg hverken forstå eller bakke op om signingen af flere årsager. Først og fremmest fordi købet fandt sted udenfor transfervinduet. Barcelona kunne i stedet have givet en knægt fra La Masia chancen. Jeg ser ingen grund til at integrere en angriber, som jeg, med al respekt, tvivler på er den spiller, Barcelona har brug for lige nu. Jeg havde tværtimod en ung spiller i tankerne, som kunne udvikle sig mere' lød det klart fra brasilianeren.

Rivaldo kom efterfølgende ind på al polemikken om, at Bartomeu skulle have hyret et eksternt firma til at kritisere spillerne i pressen. 'Jeg håber bare på, at alt det her ikke er sandt. Hvis Barcelona virkelig har betalt for at bagtale nuværende spillere, tidligere spillere og tidligere præsidenter på de sociale medier, er det virkelig trist' kommenterede han og fortsatte:

'Denne form for nyheder på de sociale medier er virkelig irriterende for de pågældende, og i endnu højere grad, hvis det er deres egen klub, der har beordret det. Alle har god grund til at være godt sure' lød det videre fra Rivaldo, som dog ikke håber, det smitter af på to af holdets hovedfigurer.

'Messi og Piqué er symboler på klubben. De har bevist deres loyalitet og professionalisme igennem hver enkel træning og kamp. Det er fansene udmærket klar over, så de bør ikke bekymre sig om diverse problemer udenfor fodboldbanen' kom det til slut fra den tidligere Barca-stjerne.

.:FORSIDE:.