fbpx
Annonce

Rivaldo: 'Lautaro er ikke løsningen for Barca'

FCBARCELONA.DK - 26.03.20

© Getty Images
// Neymar // Rivaldo // Lautaro Martínez

Den tidligere Barca-profil Rivaldo holder sig ikke tilbage med at udtrykke sin mening om, hvad der er bedst for hans tidligere klub. Han er ikke i tvivl om hvem Barca skal købe, hvis valget står mellem Neymar og Lautaro Martínez.

Det har været fremme, at Barca måske ikke har råd til at hente både Neymar og Lautaro Martínez i sommerens transfervindue. Her mener Rivaldo klart, at Neymar vil være det bedste køb.

'Lautaro vil ikke være en løsning lige nu. Neymar vil altid være min første prioritet til at forstærke Barca. Lautaro er kun 22 år og har stadig brug for at udvikle sig og få erfaring, selvom han er en god spiller, der kan udvikle sig til en topspiller i fremtiden' kommer det fra Rivaldo i et interview med Betfair.

'Derfor mener jeg, at Barca har brug for at fokusere på at hente Neymar tilbage, for at få samme styrke i angrebet, som man havde tidligere. Barca bør derfor anstrenge sig økonomisk omkring Neymar, for det tyder på, at PSG er indstillet på at lytte til realistiske tilbud. Et sådan et køb vil ikke være risikabelt' fortsætter han.

'Neymar er 28 år og der er stadig meget fodbold tilbage i ham. Det ville være et superkøb, for han kender klubben og har personligheden til at gøre en forskel, uden frygt for at skulle dele scenen med Messi. Jeg tror at Messi også meget gerne vil have ham tilbage på holdet' afslutter Rivaldo.

.:FORSIDE:.