fbpx
Annonce

Romano: Xavi har godkendt købet af Guido Rodríguez

Peter Vyff - 15.05.24

 


Det er forlydender om, at Barca skulle have sikret sig Guido Rodríguez på en fri transfer fra Real Betis. Det har transferjournalisten Fabrizio Romano bekræftet, og han kan samtidig fortælle, at Xavi skulle have godkendt handlen.

Selvom intet endnu er offentliggjort, har Barca angiveligt allerede sikret sig sommerens første forstærkning i form af den 30-årige Guido Rodríguez. Den stærke midtbanespiller har i flere sæsoner været en stor profil hos Real Betis, hvor han har kontraktudløb til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har ledelsen efter sigende taget bestik af, og sikret argentinerens underskrift fra næste sæson. Og det er en handel som Fabrizio Romano forleden bekræftede på de sociale medier, hvor han også tilføjede, at midtbanespilleren ankommer på en toårig aftale med option for yderligere et år.

Handlen skulle også være godkendt af Xavi, der ser Rodríguez som en brugbar spiller, hvis tilstedeværelse langt overstiger, hvad Oriol Romeu har kunne tilbyde. Signingen er samtidig også godkendt af Deco, og der er derfor konsensus om, at verdensmesteren har en plads at udfylde hos Barca.

Argentineren bliver dog ikke den eneste forstærkning til midtbanen ifølge Romano, da ledelsen stadig har øje på Martín Zubimendi og Joshua Kimmich. Det lader dog til at være ganske sikkert, at Rodríguez kan trække Barca-trøjen over hovedet efter sommerferien, og selve offentliggørelsen forventes klar kort efter sæsonens afslutning.

guido5F

// Guido Rodríguez
.:FORSIDE:.