fbpx

Romeu: 'Vi har holdet til at gøre det bedre i Europa'

FCBARCELONA.DK - 18.09.23

// Oriol Romeu // Royal Antwerp

Oriol Romeu står foran sin debut i Champions League og derfor var det ham, der deltog på pressemødet i dag, der dannede optakt til kampen i morgen aften mod Royal Antwerp. Her understregede han holdets behov for succes.

Trods sine snart 32 år har Oriol Romeu endnu ikke spillet med i Champions League og derfor venter der ham en stor oplevelse, når Barca i morgen aften tager hul på gruppespillet mod belgiske Royal Antwerp.

'Jeg glæder mig og jeg har en rigtig god følelse. Vi er inde i en god dynamik og den kan vi forhåbentlig holde fast i. Vi føler en optimisme omkring at gøre det bedre end de seneste år. Vi har holdet til det og i morgen er det vores første test' indledte catalaneren.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det et af de trofæer man drømmer mest om at vinde. Man behøver ikke engang forklare det, for det er en barnedrøm. Bare stemningen forklarer det hele og det er ikke nøvendigt med ekstra motivation' fortsatte han om sin debut i turneringen.

Romeu er kommet til som afløser for Busquets og han ved, at det er en svær rolle at udfylde. 'Jeg håndterer det så naturligt som det er muligt. Jeg gør det som jeg er god til og forsøger at tilpasse mig hurtigt. Jeg føler det går godt, men jeg ved at jeg kan forbedre mig' kom det fra ham.

'Barca har altid brug for at vinde og være med. Vi ønsker altid at vinde. Vi ønsker at lægge ud med at tage førstepladsen og gøre det svært for vores modstandere' udtalte han om tirsdagens kamp..:FORSIDE:.