fbpx

Rousaud fortryder udtalelser: 'Jeg begik en fejl'

FCBARCELONA.DK - 24.04.20

© FC Barcelona
// Rousaud

Da Emili Rousaud for to uger siden valgte at forlade Barcas bestyrelse, skete det med nogle grove beskyldninger om korruption. I dag er han ude og beklage sine udtalelser, som han er klar over, har efterladt et dårligt indtryk af ham.

Barcas nu forhenværende vicepræsident Emili Rousaud har tydeligt fortrudt den måde han reagerede på, efter at han havde forladt Barcas bestyrelse. I en snak med avisen Marca ser han tilbage på forløbet og erkender, at han begik en fejl.

'Når jeg ser mig selv udefra, kan jeg se, at jeg ikke fremstår som jeg er. Jeg bryder mig ikke om at være så skarp, for jeg er en diskret og arbejdsom person. Det kom ud min kontrol' udtaler han.

Hans beskyldninger om korruption og at nogen havde taget af kassen, fik stor opmærksomhed i medierne, men dem bebrejder han ikke noget. 'Det er ikke mediernes skyld, men min egen. Jeg erkender, at jeg begik en fejl, for jeg bryder mig ikke om det indtryk jeg gav, men jeg gjorde det, fordi jeg elsker klubben. Jeg har et renomé som forretningsmand og jeg opfører mig ikke normalt på denne måde' siger han videre.

Selve sagen om klubbens betaling for smædekampagner på de sociale medier får også en kommentar. 'Nu må vi vente på, at undersøgelsen fra PricewaterhouseCoopers kommer. Der har været uregelmæssigheder for at skjule denne kontrakt for bestyrelsen. Jeg beskylder ikke bestyrelsen for noget, for de vidste intet, men der bør placeres et ansvar' fortsætter han.

Rousaud har tidligere været på tale som kandidat til præsidentvalget i 2021, men lige nu ser han ikke sig selv stille op. 'Jeg har ikke opgivet drømmen om at være præsident for Barca. Hvis jeg stiller op vil det være fordi, at jeg har en mulighed for at vinde, men lige nu kan jeg ikke gøre det, på grund af det indtryk jeg har efterladt. Nogle medlemmer kan have fået et dårligt indtryk af mig. Det skal først genoprettes' afslutter han.

.:FORSIDE:.