fbpx
Annonce

Rygte: Messi kan komme til januar på en lejeaftale

FCBARCELONA.DK - 06.10.23

// Lionel Messi

Fodbold er fuld af rygter og Leo Messi er måske den spiller i verden, der været omfattet af flest de seneste år. Nu spekuleres der i, om det til januar venter et sensationelt comeback i Barca på en lejeaftale fra Inter Miami.

Leo Messi har taget MLS og Miami med storm med en fantastisk start på sit amerikanske eventyr. Han har båret Inter Miami til den ene sejr efter den anden, men en skade har nu sat argentineren udenfor og det kan ses på resultaterne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da Messi kom til i sommer, lå Inter Miami isoleret i bunden af MLS, men sejrene begyndte at komme med Messi på holdet, så en plads i slutspillet pludselig var indenfor rækkevidde. Den drøm ser nu nærmest håbløs ud, at efter at Miami forleden tabte til Chicago Fire, med en skadet Messi på tilskuerpladserne.

Kommer Inter Miami ikke med i slutspillet, vil sæsonen være slut for Messi i USA og det er her at rygtet om Barca opstår. Måske Miami er klar til at leje ham ud til Barca til januar, når transfervinduet åbner i Europa. Det fortæller avisen Sport.

Det vil i givet fald ikke være første gang at en spiller tager et kort lejeophold i Europa, fordi hans hold er ude af MLS, for både Beckham og Henry gjorde det samme, da de var aktive spillere.

Forleden forsikrede Miamis medejer Jorge Mas om, han vil gøre alt for, at Messi får en værdig afsked med Barcas fans. Her tænkte han nok på en afskedskamp, men måske en lejeaftale kan blive alternativet.

Hverken Inter Miami eller Barca har kommenteret sagen og noget helt andet er, om Barca kan finde plads til Messi i klubbens stramme lønregnskab. Derfor virker rygtet noget langt ude, men alt kan som bekendt ske i fodbold..:FORSIDE:.